Dostava

like

DOSTAVA

V spletni trgovini http://www.electrom.si   nudimo dva načina dobave/prevzema blaga:
 

  • Dostava na kupčev naslov z dostavno službo
  • Osebni prevzem v poslovnih prostorih
     

1. ) DOSTAVA NA VAŠ NASLOV: v kolikor pri samem izdelku ni navedena »brezplačna dostava«, strošek dostave naročenih izdelkov krije kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici  in se prišteje h kupnini. Stroški pošiljanja so razvidni iz potrditve naročila, ki jo prejme kupec na svoj elektronski naslov. Zneski dostave se razlikujejo med seboj glede na izbiro dostavne službe. Če se  nakup blaga naredi do 12.ure in prejme e-potrditev naročila, prične dobavni rok teči še isti dan. V nasprotnem primeru se potrditev naročila obravnava naslednji dan. Za izdelke na zalogi, naročene za dostavo po Sloveniji, je skupen dobavni rok 2-4 delovnih dni. Za izdelke, ki jih ni na zalogi, se dobavni rok poveča. Izdelek naročimo takoj pri naših dobaviteljih in v kratkem času obdelamo prejeto naročilo. V primeru naročila izdelkov na zalogi in tistih, ki niso na zalogi, vam svetujemo, da jih naročite ločeno.  Za izdelke, naročene iz EU držav ter izven EU, se dobavni roki gibljejo glede na izbiro dostavne službe med 3-10 delovnih dni. Cene dostave so različne glede na težo (kg)izdelka in izbiro dostavne službe.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka,  podana ob nakupu.

Nasvet: v kolikor opazite pri prevzemu paketa poškodovano embalažo ali del vsebine paketa manjka, je poškodovan ali izgubljen, paketa NE prevzamite. V primeru prevzema poškodovanega paketa vam reklamacije blaga žal ne bomo obravnavali. O tem nas, prosim, obvestite.

PARTNERSKE DOSTAVNE SLUŽBE:

  • Pošta Slovenije ( dostava po Sloveniji in EU )
  • Hitra pošta GLS ( dostava po Sloveniji in EU )
  • Hitra pošta DPD ( dostava izven EU )

Opomba:  vse cene poštnine vsebujejo 22% DDV

Vse dostavne službe nudijo možnost sledenja pošiljke. Spletne povezave za lažje sledenje so:

Pošta Slovenije: http://sledenje.posta.si/

GLS: http://www.gls-slovenia.com/doc4_2.shtml

DPD: http://www.dpd.com/tracking_si

2. ) OSEBNI PREVZEM BLAGA: V primeru osebnega prevzema blaga lahko po spletni ceni kupec poravna strošek nakupa v poslovnih prostorih prodajalca le z gotovino. Če se znesek nakupa poravna preko predračuna na banki in se izbere osebni prevzem, lahko izdelke, ki so na zalogi, kupec prevzame osebno ob predložitvi dokazila o plačilu. Naročilo se lahko prevzame v poslovnih prostorih: ZM Dava, Trg svobode 18 ( 1.nadstropje), 2310 Slovenska Bistrica v odpiralnem času (PON-PET.:  7.30 – 13.00, 14.00 – 17.00, SOB.: 9-00 – 12.00; po predhodni najavi ). Za blago, ki ga ob kupčevem naročilu ni na zalogi, je dobavni rok daljši. O datumu osebnega prevzema blaga, ki ga ni na zalogi, obvestimo kupca naknadno po e-pošti ali telefonu.