Novice

Ko ga boste preizkusili, ga ne boste več vrnili - članek v Panorami, 11.9.2014
Ko ga boste preizkusili, ga ne boste več vrnili - članek v Panorami, 11.9.2014 Novinarji nikoli ne spijo. Zahvaljujoč Panorami, bistriškemu časopisu, je bil objavljen še en zanimiv članek o naši proizvodnji e-koles Electrom. ..
0 comments on this article - view comments
Evropski teden mobilnosti 2014
Evropski teden mobilnosti 2014 Evropski teden mobilnosti 2014 je v teku. Po celotni Sloveniji potekajo aktivnosti pod sloganom: "Naše ulice, naše odločitve" ali v izvirniku " In Town Without My Car". V prilogi najdete zanimive aktivnosti, planirane za celoten teden. Seveda ste vabljeni tudi na testno vožnjo naših e-koles Electrom na Trg svobode, 19.09.14. Vabljeni! ..
0 comments on this article - view comments
9.kolesarski vzpon na Tri Kralje
9.kolesarski vzpon na Tri Kralje - 31.8.2014 Včeraj smo se z našimi e-kolesi Electrom udeležili 9.biciklističnega vzpona na Tri Kralje. Brankov rezultat je bil: 34min41sec, štartal zadnji, prispel prvi. To leto kvalifikacija in rezultat nista bila priznana, želimo pa si, da bi organizatorji dirke v naslednjem letu dodali kvalifikacijo: e-kolesa . Posnetek/dokaz prihoda na cilj z e-kolesom Electrom 2000  here. ..
0 comments on this article - view comments
Edinstvena e-kolesa s slovenskim poreklom - Electrom - članek Mladi podjetnik, 21.8.2014
Edinstvena e-kolesa s slovenskim poreklom - Electrom - članek Mladi podjetnik, 21.8.2014 Kot navdih za mlade podjetnike je Urša Eva Pucelj objavila zanimiv članek o naših e-kolesih Electrom Celoten članek, objavljen danes, 21.08.14, v Mladem podjetniku, na voljo tukaj ..
0 comments on this article - view comments
Prodal avto in za mestne potrebe kupil e-kolo
Prodal avto in za mestne potrebe kupil e-kolo Krasen članek, zakaj je g. Arjun Adamson za dnevne potrebe v San Franciscu prodal svoj avto in kupil e-kolo: - Pametni transport, - Cenejši transport, - Enostavno, brezplačno parkiranje, - Hitrejši transport, - Več mobilnosti, - Rekreacija, tudi brez znojenja,... Celoten članek je na voljo tukaj. ..
0 comments on this article - view comments
Proizvodnja e-koles Electrom na Kanalu A - 17.08.2014
Proizvodnja e-koles Electrom na Kanalu A - 17.08.2014 Hvaležni smo, da je tudi slovenski Kanal A predvajal zanimiv prispevek o proizvodnji naših e-koles Electrom. Hvala, Sanja Hrgota https://www.youtube.com/watch?v=71lGp-wSzLg&feature=youtu.be ..
0 comments on this article - view comments
TÜV SÜD preizkušal več E-avtomobilov
TÜV SÜD preizkušal več E-avtomobilov TÜV SÜD je preizkušal več E-avtomobilov, trenutno na voljo na trgu: Smart Fortwo, Nissan Leaf, Renault Twizy, BMW i3, VW E-Golf, Tesla Model S. Rezultati kažejo: pri 23 st.C. po TÜV testu TSECC prednjači Tesla S z 342km dometa. Vožnja po avtocesti od Stuttgarta do München pri kont. 120km/h prepolovi domet na 184 km. V zimskih razmerah na -7 St.C z gretjem kabine je TÜV-test TSECC, pokazal domet 242km. BMWi3 in VW E-Golf sta pokazala zelo podobne rezultate glede dometov v različnih klimatskih pogojih. Vodita v odlični rekuperacijski funkciji ( regen e-abs..
0 comments on this article - view comments
Electrom tudi v Bistriških novicah - 12.08.2014
Electrom tudi v Bistriških novicah - 12.08.2014 Lokalni časopis Bistriške novice je objavil natančen članek o proizvodnem procesu naših e-koles Electrom. Hvala za obisk, Bojana Petelinšek! ..
0 comments on this article - view comments
Nove baterije za ponovno polnjenje z 7-kratno večjo zmogljivostjo kot Litij-ionske celice
Nove baterije za ponovno polnjenje z 7-kratno večjo zmogljivostjo kot Litij-ionske celice V zadnjem času je bilo veliko poskusov v raziskovanju nove, boljše spojine baterij za električna vozila. Glavni cilj je povečati kapaciteto + reverzibilnost in skrajšati čas polnjenja ter znižati ceno baterij. Več info.lahko najdemo v člankih spodaj. - Članek 1: povezava - Članek 2: povezava - Članek 3: povezava - Članek 4: povezava ..
0 comments on this article - view comments
Intervju na Radio Maribor - 29.07.2014
0 comments on this article - view comments